KUD I KAMO, 20.10.2017.

U prvoj emisiji Kud i kamo posjetili smo Muzej Staro selo Kumrovec i na nekoliko minuta vratili se u povijest i izbliza upoznali život zagorskog seljaka s početka 20. stoljeća. Donosimo i dio atmosfere s predavanja o turizmu u muzeju Miljana u organizaciji Turističke zajednice područja Kumrovec, Desinić i Zagorska Sela i za kraj predlažemo i nekoliko manifestacija za nadolazeći vikend.

O EMISIJI

Za sve ljude željne prirodnih ljepota, kulturnih uzdizanja, novih stvari, vrhunskih delicija i avantura kao stvorena je emisija Kud i kamo!

Zajedno sa mnom istražite turističku ponudu cijele Hrvatske i saznajte gdje možete u petak nakon posla, kako možete provesti obiteljski vikend, koja su najbolja mjesta za godišnji, ljetovanje, zimovanje ili pustolovni pothvat u mirovini!

Potrudit ću se da vam nađem lokacije sa spektakularnim pogledom, prirodom koja ostavlja bez daha, veličanstvenom povijesnom građom, najzabavnijim događajima, najfinijim autohtonim jelima i za najbolje selfije na kojima će vam svi zavidjeti!

S emisijom Kud i kamo upoznajte sve čari naše domovine i isplanirajte nezaboravne izlaske, izlete i putovanja!

Emisiju uređuje i vodi Maja Kuzelj.

 

Kontakt: redakcija@zapad.tv