Kud i kamo 20.12.2019.

Otišli smo na put dugačak preko 300 kilometara i našli se u Biogradu na Moru - gradu u sjevernoj Dalmaciji u kojem prema popisu iz 2011. godine živi 5.569 stanovnika. Smješten je na malom poluotoku i kopnu, okružen modernim marinama i rivom s koje se pruža nezaboravan pogled na Pašmanski kanal i pripadajuće otočiće. Nekad krunidbeni grad hrvatskih kraljeva - Biograd na Moru - danas je poznati turistički, ali i nautički centar u samom središtu jadranske obale. Atraktivan zemljopisni položaj obogaćen turističkom, kulturnom, sportskom i ugostiteljskom ponudom u svim godišnjim dobima više je nego dovoljan razlog za skori posjet Biogradu na Moru. U nastavku donosimo popis samo nekih stvari koje ovdje morate doživjeti.

O EMISIJI

Za sve ljude željne prirodnih ljepota, kulturnih uzdizanja, novih stvari, vrhunskih delicija i avantura kao stvorena je emisija Kud i kamo!

Zajedno sa mnom istražite turističku ponudu cijele Hrvatske i saznajte gdje možete u petak nakon posla, kako možete provesti obiteljski vikend, koja su najbolja mjesta za godišnji, ljetovanje, zimovanje ili pustolovni pothvat u mirovini!

Potrudit ću se da vam nađem lokacije sa spektakularnim pogledom, prirodom koja ostavlja bez daha, veličanstvenom povijesnom građom, najzabavnijim događajima, najfinijim autohtonim jelima i za najbolje selfije na kojima će vam svi zavidjeti!

S emisijom Kud i kamo upoznajte sve čari naše domovine i isplanirajte nezaboravne izlaske, izlete i putovanja!

Emisiju uređuje i vodi Maja Kuzelj.

 

Kontakt: redakcija@zapad.tv