KULTURAMA, 19.11.2016.

U Muzeju za umjetnost i obrt predstavljen adventski projekt “Orašar: najljepša božićna bajka.” Posjetitelji će od 27.11. imati priliku vidjeti kostime iz ove omiljene baletne predstave te sudjelovati na radionicama i predavanjima. Marko Palada predstavio se knjigom “Zlonjiva”. Ova jedinstvena knjiga obuhvaća period od sedamdesetak godina hrvatske povijesti. Hrvatsko pjevačko društvo “Jelačić” predstavilo je izložbu dokumenata i fotografija. Ova izložba obuhvaća 95-godišnju povijest društva, a otvorena je do 10. prosinca. U podsusedskoj knjižnici održana tribina o projektu obnove očuvanja starogradskog područja Podsuseda.
Jasen Boko zaprešićkim knjigoljupcima predstavio se knjigom “Za Aleksandrom Velikim u srce Azije: Zapisi iz zemalja gdje mitovi još žive”.
Tatjana Vlačić ljubiteljima fotografije predstavila se izložbom posvećenom njenom rodnom kraju – Kordunu.

O EMISIJI

Riječ je o pregledu kulturnih zbivanja kroz tjedan. Uz izvještaje s koncerata, izložaba, predstava, tribina, promocija i gostovanja, predstavljamo etablirane, ali i darovite umjetnike te udruge. Urednica emisije je Anja Romek. Kontakt: redakcija@zapad.tv.