LOKALNI IZBORI 2017.

Nedjelja je dan lokalnih izbora, možda i najneizvjesnijih do sada. Pratimo izbore za gradsko vijeće i gradonačelnika grada Zaprešića, za općinska vijeća i načelnike općina zaprešićkog kraja, donosimo informacije i iz Samobora, Svete Nedelje i Zaboka, informacije o izlaznosti glasača. Tko će pobijediti, a tko će morati u drugi krug izbora?
Odgovore na ova pitanja, kao i sve druge informacije vezane za lokalne izbore, donosimo u nedjelju u 23:30 sati u specijal emisiji Lokalni izbori 2017. godine.

O EMISIJI

Svakog radnog dana donosimo vijesti koje su važne za vaš svakodnevni život, informiramo građane o svim važnim i aktualnim zbivanjima u gradu i okolici. Pratimo ritam gradova, njihovu politiku, društvo, gospodarstvo, kulturu, sport i vjerski život. Aktivno pratimo događanja u Zaprešiću, Samoboru, Svetoj Nedelji te Zagrebačkoj županiji kao i okolnim općinama zaprešićkog kraja. U sve važne teme uključujemo i građane. Gledajte nas svaki radni dan u 17:00 sati. Vijesti uređuje tim informativnog programa Televizije Zapad.

Kontakt: redakcija@zapad.tv