Televizija Zapad - Vijesti 10.09.2019.

Na golf terenima u Zaprešiću održana je treća po redu Vitaminka, turnir na kojem je ove godine pobjedu odnio Luka Karaula. Više u prilogu.

Vijeće mjesnog odbora Brdovec organiziralo je proslavu dana mjesta Brdovca.Mještani su dan obilježili uz misu i procesiju.

U atriju franjevačkog samostana u Krapini jučer je održan koncert Folklorne skupine Viline. Tradicionalni je to koncert koji se održava u sklopu tjedna kajkavske kuture, a svake godine nastupi drugi izvođač.

Novi je početak školske godine u Mariji Gorici, a s novim skolskim obavezama susrest će se 10 prvasica. U novoobnovljenoj školi Ante Kovačića, dočekala ih je načelnica Marica Jančić.

Dubravko Sertić do kraja mjeseca izlaže radove u Galeriji Razvid. Ovaj umjetnik rodom iz Vinkovaca po prvi put izlaže u Zagrebačkoj županiji, a zaprešićkoj publici predstavio se izložbom Perturbacije.

 

O EMISIJI

Svakog radnog dana donosimo vijesti koje su važne za vaš svakodnevni život, informiramo građane o svim važnim i aktualnim zbivanjima u gradu i okolici. Pratimo ritam gradova, njihovu politiku, društvo, gospodarstvo, kulturu, sport i vjerski život. Aktivno pratimo događanja u Zaprešiću, Samoboru, Svetoj Nedelji te Zagrebačkoj županiji kao i okolnim općinama zaprešićkog kraja. U sve važne teme uključujemo i građane. Gledajte nas svaki radni dan u 17:00 sati. Vijesti uređuje tim informativnog programa Televizije Zapad.

Kontakt: redakcija@zapad.tv