Televizija Zapad - Vijesti 09.09.2019.

Ovog je vikenda obilježen prvi Dan branitelja Grada Zaprešića. Ovaj dan slavit će se svake godine 8. rujna, u sjećanje na Maria Brašića – prvog poginulog branitelja zaprešićkog kraja. Više u prilogu.

Hrvatski sabor kulture, u suorganizaciji s Pučkim otvorenim učilištem Krapina, organizirao je 35. susret likovnih stvaralaca u Galeriji Grada Krapine. Posjetitelji i ljubitelji umjetnosti moći će uživati u mnogobrojnim radovima svih likovnih tehnika sve do 5. listopada.

Zaprešićani su još jednom pokazali da imaju veliko srce, pa su tako na humanitarnom Pub Crawlu prikupili čak 21 000 kuna za Petra Pantelića Pampija. Riječ je o trostruko većoj svoti od one kojoj su se organizatori nadali, a ovu hvalevrijednu akciju nije pokvarilo ni kišno vrijeme. 

Počela je nova školska godina, čime je na snagu stupila nova kurikularna reforma. Učenike ove godine očekuju nove metode poučavanja, vrednovanja, ali i ocjenjivanja. Provjerili smo koja su očekivanja prvašića, ali i koje novitete su pripremili Grad Zaprešić, Zabok i Krapinsko-zagorska županija općenito.

Nogometaši Intera odlično su odradili gostovanje u austrijskom Hartbergu. Žuti su pobijedili istoimenog domaćeg prvoligaša rezultatom 2 naprema 1, a ova pobjeda trebala bi pozitivno utjecati na zaprešićku momčad.

O EMISIJI

Svakog radnog dana donosimo vijesti koje su važne za vaš svakodnevni život, informiramo građane o svim važnim i aktualnim zbivanjima u gradu i okolici. Pratimo ritam gradova, njihovu politiku, društvo, gospodarstvo, kulturu, sport i vjerski život. Aktivno pratimo događanja u Zaprešiću, Samoboru, Svetoj Nedelji te Zagrebačkoj županiji kao i okolnim općinama zaprešićkog kraja. U sve važne teme uključujemo i građane. Gledajte nas svaki radni dan u 17:00 sati. Vijesti uređuje tim informativnog programa Televizije Zapad.

Kontakt: redakcija@zapad.tv