Vijesti 24.09.2019.

Obilježen nacionali dan multiple skleroze, Gljivarijada u Oroslavlju, održana tribina Izazovi treće mladosti u Zaprešiću, najava manifestacije 8. Znanstveni piknik i manifestacije Zahvala jeseni u Klanjcu

 

 

Društvo multiple skleroze KZŽ jučer je u Svetom Križu Začretje obilježilo nacionali dan multiple skleroze. koji se inače obilježava 26. rujna. Teme ovogodišnjeg programa obilježavanja bile su Izazovi liječenja multiple skleroze, važnost psihološke potpore i suradnje s lokalnom zajednicom.


 

Oroslavje će i ove godine, čak tri dana biti centar za sve ljubitelje gljiva. Gljivarsko društvo Maglen drugu godinu zaredom organizira gljivarijadu, uz bogat glazbeni, kulturni, a naravno i gastronomski program.

 

 

U klubu umirovljenika jučer je održana tribina na temu Izazovi treće mladosti. Gost predavač bio je naš poznati fizičar i akademski profesor Davor Pavuna, a okupljenima je govorio o povezanosti fizike i zdravlja. Kako je to dvoje povezano, otkrijte u prilogu Marije Pranjić.

 

Na konferenciji za medije u dvorcu Stubički Golubovec u Donjoj Stubici danas je najavljen 8. Znanstveni piknik. Riječ je o najvećoj manifestaciji popularizacije znanosti u Hrvatskoj koja će se održati ovoga petka i subote, 27. i 28. rujna. u perivoju dvorca.

 

Na današnjoj konferenciji za novinare u Klanjcu predstavljena je ovogodišnja manifestacija Zahvala jeseni u Klanjcu. U sklopu manifestacije održat će se veliki broj kulturnih, dječijih i sportskih događanja.

O EMISIJI

Svakog radnog dana donosimo vijesti koje su važne za vaš svakodnevni život, informiramo građane o svim važnim i aktualnim zbivanjima u gradu i okolici. Pratimo ritam gradova, njihovu politiku, društvo, gospodarstvo, kulturu, sport i vjerski život. Aktivno pratimo događanja u Zaprešiću, Samoboru, Svetoj Nedelji te Zagrebačkoj županiji kao i okolnim općinama zaprešićkog kraja. U sve važne teme uključujemo i građane. Gledajte nas svaki radni dan u 17:00 sati. Vijesti uređuje tim informativnog programa Televizije Zapad.

Kontakt: redakcija@zapad.tv