Vijesti 26.09.2019.

Č + Na sjednici zagrebačke županije donesen je rebalans proračuna za 2019. godinu koji iznosi oko 800 milijuna kuna odnosno umanjen je za 1,5 posto u odnosnu na Proračun donesen krajem prošle godine. Rebalans je rađen radi preraspodjele sredstava unutar postojećih projekata, ali i radi otvaranja novih.

 

Jučer su u Zaboku u povodu obilježavanja Dana policije ispred spomenika poginulim pripadnicima MUP-a, položeni su vijenci i zapaljene svijeće. Na ovaj način odana je počast pripadnicima policije koji su svoje živote izgubili tokom Domovinskog rata.

 

U srednjoj školi Ban Josip Jelačić u Zaprešiću obilježen je europski dan jezika. Polaznici fakultativne jezične nastave 3. i 4. razreda, tako su se imali prilike okušati u ulozi profesora i mlađim generacijama prenijeti važnost učenja stranih jezika. Kako su se snašli, otkrijte u prilogu.

 

U sklopu Varaždinskih baroknih večeri u Krapini je sinoć održan koncert švedskog ansambla La Serenissima. Ova tradicija traje već 7 godina, a sve s ciljem promocije ovog glazbenog izričaja i van Varaždinske županije

 

Nogometaši Bistre plasirali su se u sljedeću rundu kupa Zagrebake županije.Na stadionu Stručjak u Laduču favorizarini trećeligaš slavio je s 3:0 protiv momčadi Sutle-Laduč.

 

O EMISIJI

Svakog radnog dana donosimo vijesti koje su važne za vaš svakodnevni život, informiramo građane o svim važnim i aktualnim zbivanjima u gradu i okolici. Pratimo ritam gradova, njihovu politiku, društvo, gospodarstvo, kulturu, sport i vjerski život. Aktivno pratimo događanja u Zaprešiću, Samoboru, Svetoj Nedelji te Zagrebačkoj županiji kao i okolnim općinama zaprešićkog kraja. U sve važne teme uključujemo i građane. Gledajte nas svaki radni dan u 17:00 sati. Vijesti uređuje tim informativnog programa Televizije Zapad.

Kontakt: redakcija@zapad.tv