Vijesti 09.10.2019.

Župan Željko Kolar obišao je gradilište Poslovno – tehnološkog inkubatora, ministar vanjskih i europskih poslova posjetio Zagorje, krenuo 3. ciklusom radionica Poduzetnički centar Krapinsko – zagorske županije, Druženje branitelja u Bedekovčini, 12. Kajkavijada održana u Kupljenovu

 

Župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar obišao je gradilište Poslovno – tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije. Radi se o projektu vrijednom 32 milijuna kuna.

 

Povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske U Velikom Trgovišću održala se svećana akademija u Spomen školi dr. Franje Tuđmana. Akademiju je posjetio ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman

 

Poduzetnički centar Krapinsko – zagorske županije počeo je s 3. ciklusom radionica kroz projekt „Održivi razvoj poduzetništva – PODRŽI“. U sklopu projekta u Zaboku su se održala radionica „Ciljana komunikacija i prezentacija moje ideje“.

 

Posjetili smo branitelje u Bedekovčini, članove vrlo aktivne udruge koja je pripremila i osmislila jedno posebno druženje. O čemu se točno radi pogledajte u prilogu.

 

U Kupljenovom je održana 12. Kajkavijada u organizaciji KUD-a Kupljenovo. Osim kuda kupljenovo publici su se predstavili Udruga Ivana Perkovca i Udruga žena Brdovčanke.

O EMISIJI

Svakog radnog dana donosimo vijesti koje su važne za vaš svakodnevni život, informiramo građane o svim važnim i aktualnim zbivanjima u gradu i okolici. Pratimo ritam gradova, njihovu politiku, društvo, gospodarstvo, kulturu, sport i vjerski život. Aktivno pratimo događanja u Zaprešiću, Samoboru, Svetoj Nedelji te Zagrebačkoj županiji kao i okolnim općinama zaprešićkog kraja. U sve važne teme uključujemo i građane. Gledajte nas svaki radni dan u 17:00 sati. Vijesti uređuje tim informativnog programa Televizije Zapad.

Kontakt: redakcija@zapad.tv