Vijesti 25.10.2019.

Dvije škole u Zagrebačkoj županiji dobivaju novo ruho. 804 srednjoškolca iz Ivanić-Grada i 460 osnovnoškolaca iz općine Križ boravit će i svojim se aktivnostima baviti u sigurnijoj i ljepšoj okolini.


U Općini Krapisnke Toplice trenutačno se provodi nekoliko velikih konunalnih projekata. Dovršava se rekonstrukcija kolnik i pločnika zagrebačke ulice, te uređenje klizišta na istoj.

 

Grad Samobor kao i svake godine raspisao je natječaj za potpore gospodarstvu.Konstantan porast broja novootvorenih trgovačkih društava i obrta, kao i pad broja nezaposlenih, odraz su pozitivnih učinaka poticanja razvoja poduzetništva u ovom gradu.Vijest donosi novinarka Maja Kuzelj.

 

U Zaboku u sklopu Dana Ksaver Šandor Djalski u gimnazji Antuna Gustava Matoša, održala se dodjela nagrade Gjalski za književne radove srednješkolaca. A koji od 26 radova pristiglih iz cijele županije je ocjenjen najboljim pogledajte u priulogu.

 

U župi Marije Kraljice Apostola u Zaprešiću održano je predstavljanje knjige Neplanirano. Radi se o knjizi Abby Johnson prema kojoj je snimljen i istoimeni film.

O EMISIJI

Svakog radnog dana donosimo vijesti koje su važne za vaš svakodnevni život, informiramo građane o svim važnim i aktualnim zbivanjima u gradu i okolici. Pratimo ritam gradova, njihovu politiku, društvo, gospodarstvo, kulturu, sport i vjerski život. Aktivno pratimo događanja u Zaprešiću, Samoboru, Svetoj Nedelji te Zagrebačkoj županiji kao i okolnim općinama zaprešićkog kraja. U sve važne teme uključujemo i građane. Gledajte nas svaki radni dan u 17:00 sati. Vijesti uređuje tim informativnog programa Televizije Zapad.

Kontakt: redakcija@zapad.tv