Vijesti 28.10.2019.

U Zlatar Bistrici održano je svećano otvaranje i puštanje u promet nove dionice ceste Bedekovčina – Zlatar Bistrica. Na svećanosti otvorenja prisustvovali su premjer Andrej Plenković i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

 

Sutra će se u Dječijem vrtiću Maslačak u Krapinski Toplicama održat međužupanijski

stručni skup - Umjetničko-pedagoška istraživanja u ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju. Program je namijenjen odgojiteljima na području Grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije

 

U sklopu Dana europske baštine u Muzeju Staro selo Kumrovec organizirana je tradicijska manifestacija Subota u etno selu. U sklopu manifestacije otvorena je izložba Slatke tajne medičarskog obrta, a cijeli program bio je tematski posvećen svadbenim običajima Hrvatskog zagorja.

 

Na svečanosti u Osnovnoj školi u Zaboku dodijeljena je Književna nagrada za najbolje objavljeno prozno djelo. Tom svećanosti su završili ovogodišnji Dani Ksavera Šandora Gjalskog.

 

Velikim koncertom u Zaprešić tamburaški sastav Savski valovi proslavio je 20 rođendan. A do zadnjeg mjesta ispunjena, raspjevana i raslesana dvorana POU u Zaprešiću govori o uzajamnoj ljubavi publike i zaprešičkih tamburaša.

O EMISIJI

Svakog radnog dana donosimo vijesti koje su važne za vaš svakodnevni život, informiramo građane o svim važnim i aktualnim zbivanjima u gradu i okolici. Pratimo ritam gradova, njihovu politiku, društvo, gospodarstvo, kulturu, sport i vjerski život. Aktivno pratimo događanja u Zaprešiću, Samoboru, Svetoj Nedelji te Zagrebačkoj županiji kao i okolnim općinama zaprešićkog kraja. U sve važne teme uključujemo i građane. Gledajte nas svaki radni dan u 17:00 sati. Vijesti uređuje tim informativnog programa Televizije Zapad.

Kontakt: redakcija@zapad.tv