ZAPADNA STRANA: UDRUGA PRAGMA, 28.4.2016.

U emisiji Zapadna strana ugostili smo predsjednika Udruge Pragma gosp. Nedjeljka Markovića i voditeljicu Savjetovališta za mlade gđu. Jelenu Adamlje. Razgovarali smo o zaštiti socijalno ugroženih i bolesnih osoba, o aktivnostima Udruge, o Savjetovalištu za mlade koje daje stručnu podršku mladima. Sugovornici su razgovarali o mladima i provođenju slobodnog vremena, ukazali su na problem preranog napuštanja školovanja te potaknuli na svjesnost o razvoju medijske i emocionalne pismenosti svakog pojedinca.

O EMISIJI

Kad gosti dođu u emisiju Zapadna strana, često komentiraju: „Kako vam je zgodan ovaj dnevni boravak!“. U tom je bit Zapadne strane.

U našem dnevnom boravku u ležernoj atmosferi, ponekad malo ozbiljnijoj, ponekad više zabavnoj, pričamo s najrazličitijim gostima. Bude tu pjevača, pisaca, umjetnika, gradonačelnika, OPG-ovaca, humanitaraca, volontera - svi su dobrodošli!

U Zapadnoj se strani promoviraju novi projekti, ali i na jedan novi nivo podižu oni konstantni. Donosimo i ekskluzive, a preko društvenih mreža dijelimo poklone!

Želite se predstaviti publici ili biti u toku s društvenom scenom? Zapadna strana je pravo mjesto!

Emisiju uređuje i vodi Maja Kuzelj.

 

Kontakt: redakcija@zapad.tv.