Zicer 24.02.2020

Dragi ljubitelji televizije Zapad, dobar vam dan i dobrodošli u novi Zicer. U današnjim sportskim minutama vam donosimo:

- gosti u našoj emisiji predstavnici Muškog rukometnog kluba Zaprešić: Matija Teur i Igor Požeg

- košarkaši Fortune na domaćem parketu doživjeli najteži poraz u sezoni

- veterani zagrebačke Lokomotive osvajači 18. dvoranskog prvenstva

Uživaj u stvarnosti - uživaj u rukometu novi je projekt zaprešićkog muškog rukometnog kluba.

U našoj ovotjednoj emisiji ugostili smo predstavnike kluba, Matiju Teura i Igora Požega s kojima smo porazgovarali o samom projektu, kao i o planovima za seniorsku ekipu, ciljevima nove uprave i brojnim drugim temama. Cijeli intervju donosimo vam u nastavku, zato ostanite s nama. Košarkaši Fortune protekloga su vikenda doživjeli najteži poraz u sezoni. Na domaćem su parketu ugostili ekipu zagrebačke Mladosti koja ih je na kraju svladala s cač 42 koša razlike. Dojmove nakon utakmice trenera Fortune Marka Plaveca donosimo vam u minutama koje slijede. Sportska dvorana u Donjoj Stubici ugostila je 18. po redu Dvoransko prvenstvo veterana HNS-a. U tri dana sudjelovalo je 36 momčadi i odigrane su čak 52 utakmice. A u onoj finalnoj snage su odmjerili veterani Remetinca i Lokomotive. Zahvaljujući ranom vodstvu titulu pobjednika na kraju su odnijeli nogometaši Lokomotive.

O EMISIJI

Emisija prati sportaše, udruge i klubove zaprešićkog kraja. Brojnost sportskih udruga i njihovih članova rezultira i nemalim brojem uspjeha. No, uz uspjehe te praćenje događaja i utakmica, bavimo se i problemima na koje nailaze sportaši te promocijom bavljenja sportom i fizičke aktivnosti. Gledajte nas svaki drugi ponedjeljak u 17:15 sati. Emisiju uređuje i vodi Tomislav Cvitan.