Zicer 04.11.2019.

Nogometaši zaprešićkog intera u hrvatski telekom prvoj ligi upisali su poraz u gostima kod aktualnog hrvatskog prvaka, no među redovima zaprešićkog prvoligaša ipak ima razlog za slavlje. Osim što su prošloga tjedna osigurali plasman u četvrtinu finala hrvatskog kupa, najavljen je i dolazak investitora. 

 

Četvrti uzastopni, a drugi domaći poraz upisali su zabočki košarkaši protekloga vikenda. Na domaćem terenu ovoga ih je puta nadigrala ekipa Sonik Puntamike koja je na kraju slavila rezultatom 83-92. Idućeg vikenda zabočane očekuje teško gostovanje kod Gorice. 

 

I nakon petog kola košarkaši samobora ostaju neporaženi. Ovoga su vikenda na domaćem terenu stradali košarkaši Kaštela. Nakon utakmice popričali smo s trenerom Radulovićem i Lukom Žorićem pa donosimo dojmove, kao i ambicije za nastavak prvenstva.

 

Protekloga tjedna na treningu smo posjetili akrobatski rock n roll klub bistra. Saznali smo nešto više o klubu i o samome sportu, ali i naučili, odnosno probali naučiti osnovni korak rock n rolla. Kako je sve izgledalo, pogledajte u minutama koje slijede. 

O EMISIJI

Emisija prati sportaše, udruge i klubove zaprešićkog kraja. Brojnost sportskih udruga i njihovih članova rezultira i nemalim brojem uspjeha. No, uz uspjehe te praćenje događaja i utakmica, bavimo se i problemima na koje nailaze sportaši te promocijom bavljenja sportom i fizičke aktivnosti. Gledajte nas svaki drugi ponedjeljak u 17:15 sati. Emisiju uređuje i vodi Tomislav Cvitan.