Motivacijsko-edukacijske radionice za nezaposlene žene! Kako pokrenuti svoju ideju?

Na projektu JobCollege SAVA, partnerska organizacija ODRAZ organizira 7-dnevne radionice za nezaposlene žene na kojima im se nudi prilika da otkriju ključeve psihologije uspjeha, postavljanja ciljeva i promišljanja vlastite karijere. 

Odlična je ovo prilika za nezaposlene žene na području Zaprešića i općina Brdovec, Dubravica, Luka, Marija Gorica i Pušća da u prostorijama LAG-a SAVA dobiju temelje za pokretanje vlastite ideje i njezino uspješno provođenje u praksu. Detalje poziva možete pronaći ovdje, a detalje programa ovdje.

Prijave su otvorene do  5. 5. Prijavite se online 1 klikom ovdje.

Program počinje 8. 5. u LAG-u SAVA na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 48, u Zaprešiću. 

Nakon sudjelovanja na motivacijsko-edukacijskim radionicama, sudionice imaju mogućnost besplatno pohađati programe obrazovanja za tražena zanimanja na tržištu rada ECDL operater, knjigovođa, dadilja, radnik u otpremi robe (m/ž) te razviti znanja i vještine potrebne za aktivno traženje zaposlenja kroz Klubove za zapošljavanje.

JobCollege SAVA projekt je udruge Eduka – centar lokalnog razvoja koji provodi u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om SAVA, udrugom ODRAZ te Gradom Jastrebarsko i Gradom Zaprešićem.

Veselimo se druženjima na zajedničkim radionicama!

Podijeli: