OD JESENI ŠKOLA BRZOG ČITANJA I MUDROG UČENJA U GRADU ZAPREŠIĆU

Centar za poduku HELENA, vlasnik licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku ustupio je licencna prava za grad Zaprešić i okolne općine Centru za poduku stranih jezika Global Lingua.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja je jedinstvena škola u Hrvatskoj i namijenjena je svima koji žele uz manje dosade, truda i potrošenog vremena postići bolje rezultate u školi, na fakultetu, poslu te u svakodnevnom životu. U njoj se razvija i proširuje kapacitet za učenje tako što se polaznike uče posebno razvijenim tehnikama brzog čitanja, organizacije gradiva, tehnikama brzog i dugoročnog pamćenja, vještinama izdvajanja bitnih informacija iz nekog gradiva kao i prezentacijskim tehnikama.

Šestomjesečni program škole u potpunosti je prilagođen djeci što ga čini jedinstvenim i bez konkurencije u našoj državi, ali i šire. Osim za djecu školskog uzrasta, ovaj program organizira se i za odrasle, u kojem se slučaju program prilagođava polaznicima odraslog uzrasta – na nivou metodologije kao i na nivou tehničkih aspekata organizacije nastave.

Program Škole brzog čitanja i mudrog učenja organiziran je kroz tri vezana školska sata jednom tjedno. Roditelji imaju mogućnost priključiti se svojoj djeci na završnoj radionici kako bi bili u mogućnosti pružiti djeci podršku u implementaciji naučene metodologije u njihovom svakodnevnom učenju.

Podijeli: