PRVI IXICA FEST STIŽE U GRAD

Portal X-ica.com jedan od najčitanijih studentskih online medija u Hrvatskoj u želji da nagradi vjernost svojih članova organizira 13. listopada 2018., u potpuno obnovljenoj Tvornici kulture, po prvi puta večer pod nazivom: X-ica FEST – veliki PARTY DOBRODOŠLICE ZA BRUCOŠE.

Te će subote brucoše i njihove starije kolege uveseljavati jedno od najcjenjenijih i najboljih alternativnih glazbenih imena, ne samo u Hrvatskoj već i u susjednim zemljama, grupa Kawasaki 3P, najbolji hrvatski reper Kandžija iz Osijeka koji ima uz sebe jedan od najboljih bendova Gole žene, te novo osnovana grupa The Miceks koju predvodi poznati hrvatski gitarist Alen Kraljić – Kralja, koji je glazbenu afirmaciju stekao u grupi Pips Chips and Video Clips, a rokersku reputaciju učvrstio kao član benda Majke, te Bare i Plaćenici.

Atmosferu će u Tvornici kulture na početku X-ica FESTA zagrijati veliki miljenici studentske populacije Hladovina bend. Nakon koncertnog dijela slijedi After party za koji je zadužen DJ INDY koji je tijekom proteklih godina postao sveprisutan gost mnogih hrvatskih klubova, a posljednjih nekoliko godina i dijelom Fresh Island fesivala na Zrću.

Na prvom X-ica FESTU kojeg organizira tim našeg portala X-ica.com, u potpuno renoviranoj i proširenoj Tvornici kulture, očekuje se oko 2000 posjetitelja. Želja X-ica.com tima je da ovaj jedinstveni događaj u studentskoj zajednici nakon ovogodišnjeg premijernog izdanja zaživi kao tradicionalni X-ica FESTIVAL koji će se u Tvornici kulture održavati početkom svake akademske godine.

I kao šećer na kraju, pozivamo sve brucoše i studente (redovne i izvanredne) da se potpuno besplatno registriraju na našem portalu i tako postanu vlasnici sve popularnije x-ica loyalty kartice uz koju mogu ostvarivati razne popuste kod naših partnera.

IZVOR: IXICA FEST

Podijeli: